" />

Contact: 085 - 30 65 98

Italian Trulli
0
Winkelwagen
€ 0,00

Metalen keukens Den Haag

Metalen keukens in Den Haag: beschikbaar in alle soorten, opstellingen en kleuren. Plug & Play, om er direct gebruik van te kunnen maken. De keukens van RVS of metaal zijn netjes voorgemonteerd. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en het water en de afvoer aan te sluiten.

Een metalen keuken in Den Haag is bovendien een investering in duurzaamheid, dankzij het gebruik van zeer degelijke materialen. Wij maken gebruik van complete RVS keukenblokken. Met deuren en kasten van goede kwaliteit, afgewerkt met een poedercoating. De keukens gaan jarenlang mee en zijn daardoor goed geschikt voor de horeca, bedrijven en vastgoedprojecten.

Direct alle producten bekijken?
 

Complete RVS keukens

Bekijk onze complete RVS keukens. Het zijn mooie metalen keukens in Den Haag, die bestaan uit keukenblokken in de afmetingen die u zoekt. Altijd van topkwaliteit, dankzij onze Duitse leveranciers en fabrikanten. En gebruiksklaar, zodat u er meteen mee kunt koken.

 

Ontdek het complete assortiment metalen keukens in Den Haag of bekijk de modellen in 90cm , 100cm , 110cm  en 120cm breed .

Metalen keukenblok Den HaagDirect alle producten bekijken?
 

Mooie metalen keukens in Den Haag. Complete RVS keukenblokken van goede kwaliteit. Voorgemonteerd om er meteen gebruik van te maken, zodat u daarvoor geen specialist meer hoeft in te schakelen. Voorkom dure montagekosten en maak gebruik van onze metalen keukens. We leveren die altijd per pallet op locatie af, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Vragen over onze metalen en RVS keukens in Den Haag? Neem contact met ons op of kom naar de showroom. Dan laten we u daar graag de uitstekende kwaliteit zien.

Over ons

Al onze keukens en apparatuur worden in duitse fabrikanten machinaal en handmatig in elkaar gemonteerd. Onze keukens komen rechtstreeks uit eigen opslag of direct van de fabriek. Door onze sterke handelspositie zijn wij in staat flinke kortingen af te dwingen en die naar U als klant  door  te spelen. Wij kunnen U een complete keuken bieden met ALLE apparatuur voor €3500,- en dit is dan onze hoogste prijs! Wij zeggen altijd, Maak koken betaalbaar


 
  LeveringsVoorwaarde
  Privecy Beleid
  Garantie & Retour
  Retourneren
  Klachten procedure


 

Contact

  +31 - (0)85 - 303 65 98

 info@KitchenetteOnline.nl

 Contact formulier 
-------------------------------------------
Adres: 
Kantoor / opslag:
Laan van Waalhaven 299
2497 GL Den Haag

-------------------------------------------
Showroom:

MegaStores Den Haag (1-ste etage)
Van der Kunstraat 131

2521 BR Den Haag
 

Openingstijden:

uitsluitend op afspraak

-------------------------------------------
KVK                    : 27313510

BTW Nummer   : NL216901546B01

 

Route planner 


Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.