Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Retoureren en uitbetalen van aankoop bedrag is alleen mogelijk mits de product niet gemonteerd en ongebruikt opgehaald kan worden.

Product(en) die al door u gemonteerd zijn kunnen onder bijzondere voorwaarde retour gestuurd worden in dit geval wordt de helf van aankoopbedrag of zelfs minder uitgekeerd. De verzendkosten en eventuele betalingskosten worden altijd in mindering gebracht ongeacht wel of niet zijn gemonteerd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten en eventuele betalingskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kitchenetteonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. Die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 g. Voor losse kranten en tijdschriften;

 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 i. Op maat samengestelde producten, let wel maar op dat de meeste van onze producten worden precies voor u op maat samengesteld en bij de fabriekant besteld, deze producten zijn met zorg voor op maat besteld en zijn helaas niet retourneerbaar.
 

Garantie

Op al onze keukens, kasten en inbouw apparatuur geldt een garantie van maar liefst twee kalender jaaren. Uitgangspunt is dat de consument op redelijke wijze gebruik heeft gemaakt van door zijn/haar ingekochte product(en).

Identiteit ondernemer

Yellow EXPO
Van der kunsstraat 151
2521 BR Den Haag

info@kitchenetteonline.nl
085-3036598

KVK: 27313510
BTW Nummer: NL002311818B17

Schrijf je in

Schrijf je in

en mis onze aanbiedingen niet